God sesongstart med Møllaren

God sesongstart med Møllaren

Category : Hovedside

Årets sesong er i gang og årets første lokale turnering var Møllaren den 22. September. Dette var en ren junior turnering og her stilte hele 14 spillere fra Sotra. Sotra var denne gang den klubben med flest spillere som deltok i flest klasser.

I denne sesongen så har de fleste juniorene blitt flyttet opp en klasse så alle var veldig spente på de nye motstanderne de skulle få møte.

Dennis Andersen Moe og Erlend Bognøy spilte veldig bra i HDU13A og fikk her 1. plass.

Jørgen Jacobsen har knapt nok vunnet en eneste kamp forrige sesong, men etter mye trening i sommer så løsnet det på denne turneringen. Han spilte seg gjennom gruppespillet uten å tape et eneste sett og han kom dermed i finalen. I finalen ble det for tøft og han tapte dessverre mot Keveen Kumar fra Bergen, men han var veldig fornøyd med 2. plass.

Vi hadde også store forhåpninger til Dusan Nicolik på denne turneringen. Han er en ny spiller som kommer fra Sverige som er begynt å spille for oss. Han spilte veldgi bra gjennom hele turneringen. Det sa derimot bom stopp i singel kampen mot Markus Barth fra Bergen. Her ble det dessverre tap, men det var en spennende kamp så vi får håpe han slår han i fremtiden.

Dusan fikk også 2. plass i mix sammen med Malin Landro Olsen.

Anne-Liv Lie var også med på turneringen og ho klinte til i singel mot Vera Ellingsen. Disse har vert jevngode et par sesonger nå, men det gikk dessverre ikke Anne-Liv sin vei og ho tapte dessverre 3. setter.

 

I Herredobbel U19 hadde vi Håvard og Håkon representert med hver sine makkere fra Bergen og Djerv. Her var det Håkon og Martin Mikki Bartel fra Djerv som trakk det lengste strået og vant klassen sin ganske greit.

De spillerne som var med på Sotra var:

Heine, Silje, Andras, Malin, Aleena, Dennis, Anne-Liv, Erlend, Dusan Christian, Håkon, Håvard, Audun og Momcilo. Nå ser dei frem til neste helg med både lagserie for U13, U15 og Senior som også noen skal spille.

Alt i alt så blir turneringen oppsummert som veldig kjekk og alt gikk som det skulle. Mange gode prestasjoner og så var det ikke minst sosialt å være med.

 


Lokale turneringer

Ranking turneringer

Treningssamlinger