Sotra til topps i 1. Divisjon!

Sotra til topps i 1. Divisjon!

Category : Hovedside

Sotra Badminton Club spilte lagserie i Bildøyhallen denne helgen. Forrige sesong havnet sotra på nest sisteplass i lagserien, men før helgen var ambisjonsnivået skrudd opp og vi har satt oss som mål å forbedre den plassen.

I årets 1. divisjon er det totalt 7 lag med. 4 av lagene spilte på Sotra og 3 av lagene i Kristiansand. I februar til neste år møtes lagene på Stord og avgjør lagserien.

Sotra startet først å spille mot førstelaget til Stord. De var veldig spente på disse kampene for ifjord ble det tap på hele 7-3. Denne gang var alt snudd og Sotra slo dem hele 7-3 istedenfor.

Så dette ble en veldig god start og neste kamp var mot Bergen som Sotra spilte 5-5 mot ifjord. I år ble det klar seier og hele 9-1 stod det på resultattavlen når kampene var ferdigspilt.

Siste motstander denne runden var BSI. De hadde også vunnet like overlegent over de andre motstanderene så her måtte en være klar for harde kamper. Harde kamper ble det også, men vi drog dette i land med god margin og vant hele 9-1 mot BSI.

Dette var en veldig god lag prestasjon av Sotra og de leder nå tabellen før siste runde blir spilt på Stord i februar. Til sammen tapte Sotra bare 5 enkeltkamper og vant hele 25.

Komplette resultater og tabell kan sees her: http://www.cupassist.com/pa/serieoppsett.php?t=NBF_SERIE_AVD1945&k=LS1945&p=1

De som spilte 1. divisjon for Sotra denne runde var: Rene Dahle, Øystein Telle, Robert Pawlowski, Jostein Straume, Synnøve Sirhaug og Marita Janne Jelsma. Sistnevnte har vi lånt fra Askøy for å spille med oss siden Malin flyttet til Australia og vi manglet en jentespiller.

 


Lokale turneringer

Ranking turneringer

Treningssamlinger