*** Treningsleir i Odda 24-26 sept. 2010

*** Treningsleir i Odda 24-26 sept. 2010

Category : Hovedside

For sjette året på rad arrangerte Badmintonkrets Vest sin årlige samling i Odda. Suksessen fra 2004 fortsatte med 17 spillere fra hele Hordaland. De kom for å trene badminton i Tyssohallen. Treningen startet fredag kveld og ble avsluttet søndag ettermiddag med en intern turnering.

Les mer om helgen

 I år ble det hentet inn 2 trenere fra Odda Vidaregåande skule, som hadde tre innholdsrike økter med oss. Tidligere spiller i Bergen Badmintonklubb, Ørjan Aarekol var hovedtrener. Programmet var innholdsrikt og spillerne, som var mellom 10-16 år, hadde ett tett program. Spillere og ledere ankom fredag kveld og hadde sin første treningsøkt kort tid etter. Lørdagen startet med morgentrim i Tyssedals området. Når frokosten var unnagjort startet vi opp i Tyssohallen med den første av 5 treningsøkter. Nesten to timer på Folkebadet gjorde godt etter de harde øktene i hallen. Etterpå var vi på Skoleb og koste oss med pizza og brus. Det ble vist Planet51, en superkjekk tegnefilm på kvelden. Søndagen startet litt seinere med morgentrim og frokost. Etter maten ble det nye økter med badminton og grunntrening med trenerne fra Odda VGS. Det ble også tid til lunsj før den interne turneringen ble gjennomført.

 

Leirsjefen
Leirsjefen trådde til med matlaging. Han stiller alltid opp og hjelper til med det meste.

Instruktører fra Odda VGS
 jentene hadde varierte økter med utøverne og var veldig flinke

Nytt flott idrettsanlegg
Tyssedal ligger 5min. fra Odda sentrum og har fått ett helt nytt idrettsanlegg. Med ny idrettshall og kunstgressbane. Vi var heldige og fikk låne hele anlegget for en helg. I år har vi fått en helt ny klatrevegg i den Nordlige delen av hallen. En kjempestor vegg, som går fra golv til tak. Ute til den ene siden er det laget en liten buldrevegg for de aller minste.

God samarbeidsvilje
Tyssedal Barneskole, Odda Kommune (Folkebadet) og Tyssohallen AS hadde alle stilt villig opp og leid ut sine lokaler. Uten hjelp fra de hadde ikke denne samlingen kunne blitt gjennomført.


Lokale turneringer

Ranking turneringer

Treningssamlinger