Vel gjennomført lagserie i 2. divisjon

Vel gjennomført lagserie i 2. divisjon

Category : Hovedside

Sotra Badminton Club stilte med lag i årets 2. divisjon som ble spilt i Tertnes Buhall. På årets lag var det en del junior spillere, men også en et par erfarne travere. I forrige sesong havnet Sotra på siste plass i 2. divisjon, men det var som forventet siden de brukte så mange unge spillere. I år blir også dette et blandet lag med unge spillere og noen erfarne spillere for å få kamptrening.

I år er det 3 lag som deltar i 2. divisjon altså Bergen, Sotra og Djerv. Det blir spilt en runde nå, og en ny runde i februar.

Sotra startet å spille mot Bergen BK3 som også hadde en del junior spillere med denne gang. Her endte det dessverre med 3-7 tap mot Bergen, men alle var enige om at kampene var morsomme selv om det ble tap.

I kamp nummer 2 møtte Sotra et sterkt Djerv lag med bare eldre spillere. Her ble det som forventet et klart 10-0 tap.

Selv om det ble mye tap denne dagen så var tilbakemeldingene veldig positive og alle hadde hatt en kjekk dag. Så nå er det bare til å legge seg i hardtrening til neste runde som spilles i februar.

Komplette resultater og tabell kan sees her: http://www.cupassist.com/pa/serieoppsett.php?t=NBF_SERIE_AVD1945&k=LS1945&p=1

De som spilte på 2. divisjonslaget var:

Håkon Johannessen, Håvard Haugen, Jørn Inge Bognøy, Erik Moe, Anne-Liv Lie, Sølvi Gjerde, Andreas Gjerde. Ronny Nottveit var både lagleder og oppmann, i tilleg til sosial støtte.
Lokale turneringer

Ranking turneringer

Treningssamlinger