Klar for Klæbu ranking!

Klar for Klæbu ranking!

I helgen spilles tredje, av i alt fire rankingturneringer og Robert Rosberg(15), Jostein Straume(17) og Linn Grenby(17) fra Sotra Badminton Club er blant favorittene til å kapre poeng i både single, doble og i mixed double. Robert og Linn har fått en grei trekning, mens Jostein er lite fornøyd med sin, sier Torgeir Våge, sportslig leder i Sotra Badminton Club. Robert Rosber: er 3.seedet i single. I double og mixed double er han useedet.

SJANSER: Roberts sjanser ligger først og fremst i singleklassen, der en medalje er innen rekkevidde. Jostein Straume: er seedet i single, i double der han spiller med sammen med Ronny Withers fra Kristiansand og i mixed double sammen med makker Frøydis Formo fra Grong.

SJANSER: Jostein har fått en dårlig trekning, spesielt i single. Målet må være å nå minst en av finalene. Med litt flaks kan han kapre tre medaljer. Linn Grenby: er finaleseedet i mixed doble, der hun spiller sammen med sammen med makker Morten Langen fra Grong.

SJANSER: bør ta medalje i mixed double – og har gode sjanser pallplassering i double sammen med hjemmefavoritten Tone Edvardsen.


Lokale turneringer

Ranking turneringer

Treningssamlinger